Anne Brith har fått en ny bestevenn

Anne Brith har fått en ny bestevenn

ANNONSE / SAMARBEID MED BLOGGER: Hvis ikke hodet mitt satt fast så hadde jeg glemt det også, brukte min mamma å si til meg. Og det er sant.  Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg i løpet av en uke svarer nei på dette spørsmålet: Har du medlemskort?

Glemmer kort og lommebok

Men jeg har jo det! Jeg HAR mange medlemskort. Jeg bare glemmer lommeboken, glemmer kortet, ja jeg glemmer det rett og slett. Og da får jeg ikke de tilbudene eller spart opp poengene jeg vil.

Dessuten er jeg fæl til å legge kortene på steder hvor jeg rett og slett ikke finner dem igjen. Hvor blir de av?

Har spart opptil 5000 kroner

Jeg har medlemskort i butikker, på kaffe, på diverse senter og i flyselskaper. Når man er flinke til å bruke kortene kan man spare opp masse penger. Nå har jeg bare på noen få kort spart opp over 5000.- som jeg kan benytte meg av i ferien. Men glemmer man kortene blir det lite penger spart.

– Revolusjonerende app

Men så kom JOYN inn i livet mitt 🙂 Stort glis! For det er faktisk for meg en revolusjonerende app. Alle kort samlet i en app. Alltid kortet med, alltid JA. Alltid sparing! En app som har absolutt ALLE mine medlemskort.

Telefonen er jo alltid med

For telefonen har jeg alltid med meg, uansett hvor jeg er. Og nå er også medlemskortene med. #elsk Jeg mener det! JOYN er enkel  å ta i bruk, de aller fleste kortene kan enkelt scannes inn ved å scanne strekkoden på de. Eller så kan du legge inn kortene manuelt. Det har både jeg og min kjære nå gjort 😛

Du får også unike tilbud og rabatter fra JOYNs partnere rett inn i innboksen i appen. Helt genialt å spare penger OG ha orden i lommeboka! Dette er en av de aller beste appene jeg har på mobilen min faktisk og jeg anbefaler dere å laste den ned. HELT GRATIS!

Last ned appen her

Last ned for